Organizare nuntă

De cât timp visezi ziua cea mare?

Pentru că tu și persoana iubită veți fi atracția acestei zile, îți dorești cu siguranță să fiți lipsiți de orice grijă. The Guest List îți poate oferi servicii de organizare nuntă pentru ca tu să te poți distra alături de cei dragi. Te ajutăm cu dragi să îți îndeplinești până și cel mai mic vis, croindu-ți nunta exact așa cum ai visat-o de atâta timp.

invitatii nunta
restaurant nunta

Stabilirea locației

Locul unde iau naștere amintirile.

Da, ştim că locaţia este poate cel mai important aspect pentru un eveniment reuşit, mai ales cand vorbim de o nuntă. Chiar dacă ştii care este locaţia visurilor tale sau nu, aceasta tranformă o petrecere în una reuşită atunci când ţinem cont de meniu, posibilitatea de a aduce băuturi proprii, costuri, flexibilitatea şi deschiderea angajaţilor, posibilitatea de personalizare a decoraţiunilor, etc. Factorii cheie sunt mult mai mulţi, însă ne poţi contacta pentru mai multe sfaturi şi detalii.

Decorațiuni

Exprimăm povestea ta prin fiecare detaliu.

Fie că ai stabilit o temă sau nu, decoraţiunile atât florale cât şi cele precum numerele meselor, invitaţiile, meniul, colţul foto, mărturiile, candelabrele, etc., pot transforma complet locaţia şi atmosfera unei petreceri. Pentru ca acestea să reprezinte în totalitate atmosfera care se vrea a fi creată cât şi stilul mirilor, este necesară combinarea armonioasă a culorilor, florilor, combinațiilor de obiecte de decor şi materiale. De aceea, am ales să colaborăm cu experți în domeniu pentru a asigura clienților noștri evenimentul pe care îl visează atât de mult.

buchetul miresei
par mireasa

Beauty

Ziua în care frumusețea este la superlativ.

Profesioniştii noştri beauty ne ajută să ne asigurăm că protagoniştii vor radia în ziua evenimentului. De probe, machiaj, coafor, tuns, tratamente de înfrumuseţare ne ocupăm noi.

Event management

Uită de tot şi spune da liniştit.

Pentru că ziua cea mare este un eveniment de care trebuie să-ţi aminteşti zâmbind, poţi uita de delegarea responsabilităților către prieteni sau familie. Avem grijă până și de cel mai mic detaliu în ziua nunţii şi ne asigurăm că totul este la locul şi timpul potrivit. Astfel, noi ţinem minte orele cununiilor şi ne asigurăm că totul este pregătit, că toate decoraţiunile sunt amplasate corect şi la timp, ştim când şi cum se va desfăşura primirea invitaţilor, dansul mirilor, servirea tortului.

wedding planner
cununie religioasa

Cununie religioasă/civilă

Doi de DA plini de emoţii.

Grija pentru documente şi cerinţe religioase poate consuma o resursă de timp semnificativă. Nu e nevoie să o consumi tu, lasă-ne pe noi. Fie că este vorba de o cununie civilă în aer liber, în limba engleză, religioasă în aer liber şi de orice religie, ne asigurăm că toate lucrurile necesare de cununie sunt gata la timp.

Rochie și costum

Croim experienţe prin frumuseţe, la propriu.

Rochia de mireasă şi costumul mirelui vor fi cu siguranţă în centrul atenţiei. Atunci când vine vorba de îmbrăcămintea protagoniştilor colaborăm cu o varietate de ateliere, case de modă și designeri care vor croi rochia şi costumul perfecte.

rochie de mireasa
fotograf nunta

Servicii foto

Emoţii autentice în imagini.

Când vine vorba despre fotografii şi înregistrări video este nevoie de un expert pentru a captura cele mai frumoase momente. Aducem cei mai profesionişti fotografi şi cameramani din orice oraş, special pentru tine şi momentele tale de neuitat.

Muzică și entertainment

Dansezi pe ritmuri memorabile.

Muzica este unul din cele mai importante elemente pentru o nuntă distractivă şi de succes. Ştim că diversitatea tipurilor de invitaţi poate fi un element cheie atunci când vine vorba de alegerea bandului. Noi ne vom asigura că fiecare invitat va fi pe ringul de dans alături de tine şi veţi avea parte de cea mai distractivă atmosferă.

formatie nunta
femei petrecerea burlacitelor

Petrecere burlaci(țe)

Momentul mult aşteptat de toţi prietenii.

Petrecerea burlacilor şi burlăciţelor poate fi mult mai distractivă atunci când nu ai tu sau prietenii tăi grija ei. Poţi uita de grija locaţiei petrecerii, de decoraţiuni şi accesorii. Ştim de ce este nevoie pentru o petrecere reuşită, crede-ne!

Luna de miere

O lume întreagă experimentată în doi.

Luna de miere este doar despre relaxare, romantism şi sărbătorire. O căsătorie este mereu plină de iubire, însă zilele petrecute în luna de miere sunt momente pe care le vei povesti cu drag toată viaţa. Vestea bună este că serviciile noastre de organizare nuntă includ și planificarea lunii de miere. Poţi lăsa totul în grija noastră şi-ţi vom propune cele mai frumoase locaţii, bilete de avion accesibile, transport intern cât şi o listă cu obiective de vizitat.