Povestea noastră - The Guest List

Povestea noastră

Inspiraţi de zâmbete sincere, de poveşti autentice şi unice, este minunat să vezi cum pasiunea pentru oameni, iubire şi frumos poate lua forme din ce în ce mai palpabile.

 

Tu ştii cel mai bine de cât timp visezi ziua aceasta şi tot tu ştii cel mai bine că nu va fi uşor să pui totul la punct de unul singur. The Guest List este mâna de ajutor ce te va scăpa de grija organizării nunţii, croind-o exact aşa cum ai visat, fără ca tu să depui efort.

Suntem o agenţie de organizare nunţi şi evenimente personalizate, unice şi de spus o viaţă-ntreagă. Pentru că procesul de organizare al nunţii trebuie să fie unul uşor şi distractiv, dar care necesită şi atenţie la detalii, te poţi întinde relaxat şi să te bucuri de povestea ta; pentru asta existăm noi.

 

Ce valori ne ghidează:

Grija ca evenimentul tău să fie unul de neuitat şi exact cum ai visat, ne dictează fiecare acţiune;

Seriozitatea şi promptitudinea sunt şi ele vitale atunci când colaborezi cu oameni care, cu timpul, nu devin doar parteneri sau clienţi, ci prieteni;

Calitatea şi simţul estetic sunt uneltele cu care avem grijă de fiecare parte a poveştii tale, respectiv de orice partener cu care colaborăm în organizarea fiecărui eveniment.

Conduşi de toate aceste valori, ne dorim ca fiecare poveste scrisă împreună cu voi să arate că într-o lume în care oamenii uită să se bucure de momentele frumoase, noi suntem o excepţie.

 

Pentru ca tu să te bucuri în armonie de acea zi, noi îţi punem la dispoziţie:

locaţii potrivite pentru dimensiunea nunţii tale cât şi cerinţelor tale;

-cei mai buni furnizori de servicii: beauty, fotograf, videograf, decoraţiuni, muzică, invitaţii, rochia de mireasă şi costumul mirelui;

-organizatori deschişi şi atenţi la detalii pentru ca ziua nunţii să se desfăşoare armonios;

-alte servicii de organizare precum: luna de miere, transport, cazare invitaţi, etc.;

optimizarea costurilor prin parteneriatele noastre cu furnizorii.

 

Pentru că The Guest List există pentru tine, pentru momentele preţioase din viaţa ta şi pentru ca acestea să fie lipsite de orice stres, contactează-ne aici pentru mai multe detalii şi îţi vom răspunde cu cel mai mare drag la orice întrebare.