5 motive pentru care să apelezi la un wedding planner - The Guest List

5 motive pentru care să apelezi la un Wedding Planner

Organizarea propriei nunți poate deveni uneori covârșitoare datorită task-urilor interminabile, stresului atunci când nu găsești furnizorul perfect și mai ales, momentelor în care lucrurile nu decurg exact așa cum ai visat. Din fericire, există o soluție pentru toate acestea, colaborarea cu un wedding planner. Pentru asta, îți prezentăm 5 motive pe care le poţi bifa pentru o nuntă fără griji.

 

1. Mai puțin stres, mai mult timp

Dacă simţi că nu vrei să sacrifici tot tmpul liber pentru studierea atentă a furnizorilor, întâlniri cu aceştia, semnări de contracte, setat aşteptările şi multe altele, atunci ai un motiv întemeiat să colaborezi cu un wedding planner.

Permițându-i acestuia să organizeze toate aspectele evenimentului care să vă maximizeze timpul liber, înseamnă că veți putea sărbători alături de cei dragi, cu toată încrederea că totul va funcționa exact cum ți-ai închipuit.

 

2. Informații realiste despre furnizorii de servicii (expert în locații)

restaurant nunta

Wedding planner-ii sunt cunoscuți şi ca “ştie tot”. Mai precis, aceștia sunt cei mai în măsură să îți dea sfaturi despre ce furnizor să alegi indiferent de serviciu, tocmai pentru faptul că au mai colaborat anterior, iar experiența își spune cuvântul.

Astfel, dacă vei întreba un prieten ce părere are despre o anumită locație nu este de ajuns. Un wedding planner colaborează îndeaproape cu mulți dintre ei și sub alt context sau relație. Îți vei permite așadar să accesezi servicii mai personalizate și informații mult mai realiste despre avantajele și dezavantajele oricărui furnizor.

 

 

3. Buget si legalităţi

Da, poate nu este cea mai interesantă parte din organizarea unei nunți, însă una dintre cele mai importante, iar un wedding planner o iubește. Atunci când fixează un buget, organizatorii știu cum să aloce fondurile corect, găsind totodată cele mai calitative și mai realistice soluții.

De asemenea, datorită avantajului de a fi o agenție ce contractează mai mulți clienți, furnizorii sunt mai predispuși să ofere un discount. Dacă dispui de un buget fix și îți dorești în același timp servicii de înaltă calitate, un wedding planner este cel ce îţi poate contura nunta așa cum ți-ai dorit.

 

4. Detaliile şi atenţia distributivă

restaurant nunta

Simți că nu ești genul de persoană care este atentă la tot felul de lucruri mici precum o față de masă perfect călcată, servirea unor băuturi într-un mod specific, potrivirea vinului cu meniul, aranjarea decoraţiunilor și multe altele?

 Ba mai mult, nu crezi că poți fi atent la primirea invitaților, fundalul muzical și urmărirea programului în același timp? Atunci, un wedding planner este soluția ta salvatoare.

 

 

5. Experienţa

Cei mai mulți organizatori de nunți sunt obișnuiți cu evenimente de orice dimensiune, organizarea acestora în anumite zile ale săptămânii, meniuri diversificate,momente artistice, tipuri de tort, locul desfășurării unei nunți (în aer liber, în interior, în cort, etc.). Astfel, datorită experienței de lucru cu toate aceste aspecte, un wedding planner poate face ca nunta ta să decurgă fără cusur și fără nici un pic de emoții.

 

Angajând un wedding planner poate deveni soluția cheie atunci când timpul și calitatea este prioritatea ta. Ba mai mult, poate reprezenta și un avantaj financiar nu numai datorită abilităților acestora de negociere, dar şi pentru că vor ști să îți ofere alternative încadrate în bugetul tău. Astfel, dacă ai bifat măcar o parte din aceste motive, haide să vorbim mai multe despre nunta ta aici.